2011. december 29., csütörtök

Abercrombie Férfi Pulcsi XL, Eredeti,Azonnal!!! - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Abercrombie férfi pulcsi XL-es azonnal!!!!
Egy kis segítség, ha tényleg eredeti Abercrombie terméket szeretnél vásárolni!!!!! !
Sajnos itt a Vaterán az Abercrombie termékek 95%-a hamisítvány. Sokan állítják, hogy Kínából a nagykerből szerzik be az árút, vagy viszonteladótól!
Ennek a márkáknak nem létezik Nagykere!!! Sőt viszonteladója sem!!!!!
Nincs olyan, hogy a gyárból vásárolsz, a gyárból sohasem adnak el senkinek!!!
Sőt, még csak márkabolt sincsen Kínában.
Ez a márka pont attól olyan exkluzív, hogy nem lehet akárhol csak úgy tonna szám venni belőlük.
 
 Ha olyan aukcióval találkozol, ahol tömegével, sok színben, minden méretben tudsz vásárolni, legtöbb esetben előreutalással 20 napos szállítási határidővel, és még  ráadásul Kínából is érkezik, érdemes elgondolkodni, hogy szeretnél-e annyi pénzt kiadni egy hamisítványért.
Az egy Olcsóbbnak tűnő árú, de tulajdonképpen nem az, mivel nem  kapsz értéket a pénzedért, hanem csak egy jó esetben az eredetire valamennyire hasonlító, gyengébb, sokszor silány minőségű árut kapsz, amit 300%-os árréssel veszel meg, miközben azt hiszed, milyen jól jártál, hogy, milyen olcsón vettél eredeti, értékes terméket. De tulajdonképpen csak azok járnak jól ezzel, akik legyártották, és akik eladják a hamisított árut a tudatlan vásárlónak.
Amire még érdemes odafigyelni!!!!!
Az abercrombinál, minden fajta terméknek külön, saját fantázia neve van. Erre érdemes rákérdezni, hogy tudja-e az eladó, mit árul.
Az árúban lévő címke, minden esetben Bézs színű!! (nem sárga, barna, fehér, fekete, stb.... ) ha igen, az hamisítvány. Rengeteget látni a piactéren.
Ha Kínából érkezik, 99, 9%, hogy hamis. (a fentebb leírtak miatt)
A termékben lévő árcímke minden terméknél azonos elrendezéssel, csak egyfajta betűtípussal van nyomtatva. A hátoldala fekete.
Ha valaki márkaboltból rendel, sima zacskóban érkezik a termék, semmiféle abercrombie felirat nem található rajta. Viszont fel van tüntetve a rendelési szám és termék kódja.
És nem utolsósorban, a számla, amit az abercrombie kiállít. ( Kínában ki állítja ki???? )
Remélem tudtam segíteni, bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!



Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-08 20:40
. Abercrombie Férfi Pulcsi XL, Eredeti,Azonnal!!! - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Fontos