2011. december 29., csütörtök

Forever Living Products Garlic thyme fokhagyma - Jelenlegi ára: 5 600 Ft

Forever Garlic-Thyme 
A fokhagymát és a kakukkfüvet már évszázadok óta fogyasztják természetes növényi táplálék-kiegészítőként. Ebből a két egészséges növényből alkották meg a puha zseléből készült, szagtalan Garlic-Thyme-ot, ami egyesíti a fokhagyma és kakukkfű gyulladás-csökkentő és fertőtlenítő hatását.  
Minden zselékapszulában 1000mg nyers fokhagymának megfelelő hatóanyag van, ami más fokhagyma készítményekhez képest igen magasnak mondható.  
Ha az árakat is összehasonlítjuk a hatóanyag összetételével együtt, akkor észrevehetjük, hogy gazdaságosabb a Forever Living Products fokhagyma készítménye.
A fokhagyma mérsékelheti a magas vérnyomást, csökkenti a koleszterin-szintet, megakadályozza a vérrögök képződését, csökkenti a vércukorszintet, antioxidáns hatású, vértisztító és méregtelenítő hatása mellett véd a vírus- és gombafertőzésektől.
A Garlic-Thyme-nak másik összetevője a kakukkfű, mely fertőtlenítő, emésztésserkentő, köhögéscsillapító, nyálkaoldó, nyugtató és stresszoldó hatású.  
Összetétel:  természetes, szagtalan fokhagymaolaj, canolaolajban diszpergált kakukkfű, lecitin, zselatin, glicerin, tisztított víz, szentjánoskenyér, méhviasz.
Kiszerelés:  100 db zselékapszula
Ajánlott adag: Napi 2-3 x 1 zselékapszula
Megfázásra, hurutos panaszokra, keringési zavarokra és krónikus gyulladásos megbetegedésre a Garlic-Thyme mellé az Aloe Vera Gél-t vagy Aloe vera berry nektárt is javasoljuk.
POSTÁZOM IS, HA A SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE NINCS LEHETŐSÉGED.



Jelenlegi ára: 5 600 Ft

Az aukció vége: 2012-01-06 16:25
. Forever Living Products Garlic thyme fokhagyma - Jelenlegi ára: 5 600 Ft

Fontos